sâmbătă, 18 aprilie 2015

Unde sa iti faci site

In ziua de azi, gasesti sute daca nu chiar mii de oferte de realizat site-uri, insa nu toti ofera servicii de calitate si la un pret acceptabil.
Sunt cativa pasi de urmat pentru creare site . In primul rand, trebuie sa cauti referinte despre persoana/ compania in cauza. Poti gasi aceste informatii pe forumuri, dand un simplu search pe google.
In al doilea rand, poti sa faci o comparatie de preturi, si calitati. Este foarte important sa lucrezi cu oameni cu experienta pe piata. In cazul in care optezi sa alegi pe cineva fara prea multa experienta, risti sa astepti destul de mult pentru a-ti primi produsul.
De asemenea poti alege sa iti creezi un magazin virtual, daca de exemplu creezi bijuterii, sau tablouri sau orice altceva, cum fac si eu.
Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont si de bugetul pe care esti dispus sa il aloci lunar pentru site. Costa sa il creezi, dar costa si hostingul. Mai conteaza foarte mult si sa tii cont de parerea designerului in ceea ce priveste alegerea butoanelor, paginilor, culorilor si asa mai departe.
De asemenea trebuie sa iei in calcul si optimizarea site-ului, posibilitatea profitului prin banere pe site, promovarea propriilor produse. Poti opta si pentru optimizare SEO, introducerea domeniului in Indexul google sau alti provideri.
De aceea este necesar sa te informezi inainte, sa tii cont de sfatul designerului, sa cauti un pret bun in raport cu calitatea, sa iti faci un plan despre cum ai vrea sa arate site-ul dar sa fii pregatit sa accepti modificari minore sau majore, in functie de caz.
Ar mai fi necesar sa tii legatura pe cat posibil cu dezvoltatorul, pentru a-l anunta din timp in cazul in care ai idei noi.

Niciun comentariu: