marți, 4 decembrie 2018

Si tu poti fi supererou!


Azi dimineata m-am trezit ca de obicei, m-am dus sa imi beau cafeaua si am observat pe canapea un costum de Spider-Man si un biletel: Si tot poti fi super-erou, azi imbraca costumul si foloseste puterea Omului-Paianjen de a face bine. Asa ca m-am conformat. 
Stau in Bucuresti, deci infractiuni cat cuprinde, la tot pasul. Dar eu aveam altceva in minte. Prima oprire a fost la Spitalul Marie Curie, unde am vizitat copilasi bolnaviori, le-am povestit despre ce inseamna sa fii super-erou, i-am intrebat ce isi doresc de la Mos Craciun, am ras, ne-am jucat, am povestit. Apoi am zburat la scolile speciale din zona, si centrele de terapie, pentru ca si copiii speciali au nevoie de super-eroi.
Dupa, am dat o fuga la Spitalul de Oncologie, la sectia Pediatrie, sa aduc un zambet pe fetele mititeilor de acolo, si sa invat lucruri minunate despre viata de la oameni mari, dar cu trupuri mici.
Si am realizat ca oricine poate fi super-erou, daca poarta masca potrivita. Cu totii purtam masti zi de zi, acasa, la job, pe strada, pe site-urile de socializare. Insa e nevoie de curaj si integritate sa fii tu cu adevarat in orice moment al zilei, chiar daca asta inseamna sa pari ciudat in ochii celor din jur. Sa faci bine, pentru ca e usor sa faci rau, dar sa faci bine e cu adevarat greu, si doar eroii pot face bine, cand ar putea face rau. Sa alegi sa mangai un catel, in loc sa il alungi; sa oferi un covrig cald unei persoane fara adapost, sa donezi ce nu mai folosesti, sa zambesti unei persoane straine. Astfel de gesturi de fac erou. Super-erou.
Si daca si tie iti plac super-eroii, si iti plac si filmele cu super-eroi, e bine sa stii ca pe 28 decembrie 2018 apare filmul Omul-Paianjen-In lumea Paianjenului, cu Miles Morales. Un film pentru intreaga familie, o animatie de exceptie care cuprinde tot ce trebuie: aventura, actiune si SF, un trio formidabil cand vine vorba de filme. Daca esti curios sa vezi despre ce vorbesc, gasesti trailerul aici.
E clar de vazut la cinema, si nu sa astepti pana apare pe dvd.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!

3 comentarii:

Nicoleta spunea...

Ai un blog de nota 10!

George spunea...

Imi place blog-ul, nota 10!

Dana spunea...

Foarte tare blog-ul, sa mai postezi.