marți, 13 noiembrie 2018

Indrazneste sa visezi cu Work and Travel!

Draga Glad,
Vreau sa iti povestesc despre o oportunitate minunata de a trai visul american. SI eu mi-am dorit nespus sa ajung acolo, insa din pacate nu am ajuns.
Dar uite ca tu ai o sansa in plus, ai sprijinul meu. Mai ai putin si termini liceul si devii major, si iti poti petrece o vacanta si muncind, si distrandu-te.  Cu Work and Travel desigur.
Exista atat de multe avantaje cu Work and Travel cum nici nu iti poti imagina. Acum lumea pare un loc mare, insa este atat de mica.
Daca alegi sa pleci intr-o vacanta cu Work and Travel CND Turism, vei face primul pas spre descoperirea lumii, spre a te cunoaste pe tine, spre a cunoaste alte culturi, si de ce nu, poti vedea daca America este locul tau.
Stii ca intotdeauna am considerat ca locul in care ne nastem nu este neaparat locul in care trebuie sa traim. Sunt atatea posibilitati, posibilitati pe care trebuie sa le fructifici, pentru ca ai toata viata inainte. SI eu o am, dar e mai greu sa plec, avand o fetita mica, care are nevoie de mine acasa. Dar tu dragul meu, poti sa faci tot ceea ce eu nu am putut face. Intotdeauna m-ai luat drept exemplu si ti-ai dorit sa fii ca mine. Acum ai ocazia. Sunt o multitudine de oferte de vacanta pe piata, insa eu iti recomand Work and Travel vacante Speciale de la CND Turism. De ce ei? Pentru ca la ei costul e mai mult decat decent, cu aproape 1000 de dolari se ocupa agentia de tot, si tot ce trebuie sa faci tu e sa iti faci bagajul. Si sa pleci la drum, sa descoperi America, sa iti faci prieteni, sa te distrezi, sa combini munca si distractia, si sa te intorci mai bogat in experienta, in prietenii, in tot ceea ce iti poate aduce programul. Iti poti castiga independenta mult dorita, vei capata experienta de munca internationala,  vei intelege cultura de bussiness, vei castiga noi perspective asupra vietii.
Numai si numai avantaje. Desigur, iti va fi putin greu sa te adaptezi, cel mai greu va fi sa te adaptezi la fusul orar, dar cum eu nu dorm, si avem tehnologia de partea noastra, ma vei putea suna pe skype. Apoi, pe langa entuziasm, se va strecura obisnuinta. Te vei obisnui cu noul stil de viata, cu programul, te vei distra, vei iesi cu prietenii, va fi totul la superlativ. La primul salariu, vei simti cu ai toata lumea la picioare, si vei crede cu toata fiinta ta ca poti face orice, asa cum te-am invatat. SI vei putea face orice, pentru ca ai la indemana tot ceea ce e necesar pentru asta. Walt Disney a zis candva ca ``DACA POTI VISA CEVA, POTI FACE ACEL LUCRU``.
Programul WORK and Travel  de la CND Turism te va propulsa catre ceea ce iti doresti sa devii. Iti va oferi oportunitati de neimaginat, nu ai idee cum arata o astfel de experienta in CV-ul tau. Sau te va invata despre antreprenoriat. Iti va da idei pe care le poti fructifica acasa, eventual si resursele financiare de inceput. Asta daca vei fi indeajuns de chibzuit. Iar eu voi trai experienta ta prin povestile tale si pozele pe care mi le vei trimite in fiecare zi( e musai).
Tot ce ai de facut este sa intri la o facultate, la zi, si sa aplici pentru program. Din primul an. Asa vei porni in viata de adult cu altfel de forte si cunostinte decat cei ce aleg sa nu profite de o astfel de oportunitate. Stii ca ti-am tot zis, de cand erai mic, ca acest program este de incercat neaparat.
Cine stie unde as fi fost acum daca as fi fost si eu in State. Ce-i drept, am participat in alte programe, si am calatorit in alte tari. Insa mi-as fi dorit sa am si eu o vacanta Work and Travel cu CND Turism. Cu siguranta as fi avut alta experienta acum. Nu ma intelege gresit, nu imi regret alegerile. Insa simt ca trebuie sa te indemn si ghidez catre acest program, ca sa vezi America. Eu una as alege un stat cald, ca Florida, ca sa poti face plaja, surf, si altele.

 Sau chiar Las Vegas, unde vei gasi ceea ce iti place, viata de noapte, intr-un oras care nu doarme niciodata.
Si cand te vei intoarce, vei simti ca Bucurestiul este un oras plictisitor.
Asa ca dragul meu frate, pune mana si invata, intra la facultate la zi, si pleaca in America cu Work and Travel de la CND Turism Vacante Speciale. Eu sunt langa tine! Te pupa sora ta!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!

Niciun comentariu: