joi, 29 martie 2018

Mai frumoasa cu noua gama de machiaj Gerovital Beauty

Se spune ca cele mai bune prietene ale femeii sunt diamantele. Insa de fapt fardurile sunt cele mai bune prietene. Gama Gerovital Beauty acopera toate necesitatile unui machiaj complet, contine igrediente active de ultima generatie: acid hialuronic, pudra de diamant, vitamina E; si aduce beneficii certificate: hidratare, protectie, rexistenta indelungata, matifiere. Machiajul poate ajuta o femeie sa se simta sexy, increzatoare, sanatoasa, iubita ; dupa caz.


O femeie ce tocmai a scapat de cancer, foloseste un ruj rosu, si se simte din nou frumoasa, chiar si fara par. O femeie ce tocmai a nascut, iar ochii ii sunt obositi, foloseste o crema si un anticearcan, si se simte putin mai odihnita privindu-se in oglinda. O adolescenta cu problemele specifice varstei foloseste o crema si fond de ten si se simte mai increzatoare.
Deci, nu, nu diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ci produsele de machiaj. Acestea erau folosite din cele mai vechi timpuri(la inceput barbatii le foloseau de fapt J) si ce-i drept, la inceput nu erau chiar sanatoase, insa acum lucrurile s-au schimbat, iar Gama Gerovital Beauty de la Farmec este perfecta pentru fiecare ten.
De mic copil, o priveam pe mama in fiecare dimineata cum se machia, nu excesiv, doar cu ruj, rimel, fard si blush, si adoram sa dau iama in fardurile ei, si sa ma imbrac cu hainele ei. Intotdeauna ma simteam deosebita cand ma fardam. Acum ma machiez destul de rar, insa cand o fac, ma simt mai increzatoare, mai frumoasa, mai iubita, iar sotul meu adora sa ma vada machiata.
Asa ca atunci cand simt nevoia sa ma simt mai bine, folosesc ce am in trusa mea magica, din Gama Gerovital Beauty de la Farmec, un ruj, un dermatograf, un fond de ten, si ziua mea devine brusc mai usoara. Cred ca oricine, orice femeie simte la fel dupa ce se machiaza.
Asa ca atunci cand doresti sa te simti mai frumoasa, mai increzatoare, cand ai un interviu, cand ai o intalnire cu prietenul, logodnicul sau chiar sotul tau(date night), foloseste produsele de machiaj de la Farmec si cu siguranta vei face senzatie oriunde ai merge.
In gama asta vei gasi tot ce ai nevoie pentru machiajul perfect: mascara, pudra, fard de pleoape, fard de obraz, anticearcan, lac de unghii, kit de sprancene, mascara luminozitate. Tot ce ai nevoie gasesti intr-un singur loc, in noua Gama Gerovital Beauty de la Farmec.
Aceste produse sunt disponibile doar in magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018!

Niciun comentariu: