luni, 7 octombrie 2019

Despre modă și tendințe

Nu am fost niciodată un fan prea mare al modei, întotdeauna am avut un trend diferit față de cei de vârsta mea. Urmand un liceu de artă, îmi doream să fiu cât mai diferită de trendul momentului. Am avut ocazia să cochetez cu designul vestimentar, însă am ales ceva ușor diferit, arta textilă. Pasiunea pentru design a rămas o perioadă, în care făceam haine papușilor, sau îmi cream propriile ținute.
Despre moda actuală aș putea vorbi o veșnicie, mă apropii de vârsta minunată de 30 de ani, vârstă la care mă strădui să combin ținutele feminine cu cele îndeajuns de comode pentru a putea alerga după fetița mea care are doi ani.
Despre trendul pe care il detesc din rărunchi și nu îl pot înțelege nicicum, sau mai bine zis trendurile, căci sunt mai multe, nu au nici o legatură cu trecutul modei și sunt pur și simplu oribile pentru privitor, pot spune doar atât: probabil cel/cea ce au pornit următoarele trenduri, ori sunt orbi, ori au vrut să se distreze pe seama celor pe care îi influențează.
Primul trend detestabil la care voi face referire este cel cu papucii cu puf, care aduc aminte de papucii de casă, numai buni de purtat iarna, ``asezonați`` cu colanți cât mai mulați și transparenți, alături de o geantă supradimensionată. Un altul este cel de a purta pantofi eleganți, cu toc, la pantaloni de trening.  Asta la femei.
La bărbați, este altă mâncare de pește. Desigur că fiecare este liber să își aleagă stilul, însă nu mi se pare nimic masculin la un bărbat cu pantaloni mulați, tricou cu anchior și multe accesorii deloc masculine. Chiar dacă purtatorul are o barbă de toată frumusețea. Desigur că asta este doar părerea mea, gustibus non disputandum. Mi se pare mult mai masculin un bărbat in o pereche de jeans, cu ghete sau pantofi, o cămașă și un palton cu gust, indiferent de cum alege să combine culorile.
Probabil gusturile se schimbă odată cu vârsta.
Pentru mine personal, o ținută ideală, casual, de zi, are în componență o pereche de botine, pantaloni lejeri sau o fustă draguță, o cămașă, și desigur o geantă încăpătoare.
Sau așa:
                                                                                    Sursa foto:answear.ro
Cam atât despre modă și tendințe actuale. Sa aveți o săptămână de poveste!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019!

Niciun comentariu: