vineri, 13 aprilie 2018

Batranete cu suplete si piele fara de riduri

Despre batranete si frumusetea ei

Toti imbatranim.Asta e cursul natural al vietii.  Insa depinde doar de noi cum imbatranim. Unii imbatranesc frumos, atat fizic cat si psihic si sufleteste, iar altii imbatranesc urat din toate punctele de vedere si se incarca cu regrete, furie, invidie, ura si altele. Lucruri care au efect si asupra fizicului. Unii isi considera trupul un templu, si au grija de acesta, iar altii isi batjocoresc trupul cu diferite vicii mai mult sau mai putin nocive.
Bunica materna are 80 de ani, si mi-as dori sa imbatranesc la fel ca ea. Are riduri da, si parul grizonat, insa are o frumusete aparte, frumusete pastrata din tinerete pana acum. De cand ma stiu, imi placea sa o vad cum se ingrijea dimineata si seara, cum isi spala fata cu apa rece(spunea ca apa rece faciliteaza fluxul sanguin din piele), isi dadea cu crema, isi pieptana cu atentie parul, indiferent de starea pe care o avea, imi zicea ca pielea trebuie sa arate curata, proaspata si revigorata, indiferent ca ai dormit o ora sau zece.
Exista multe exemple de oameni faimosi care nu isi arata varsta, gratie tehnologiei moderne in chirurgia plastica, insa pentru oameni mai putin bogati exista produsele cosmetice, care ajuta pielea in procesul imbatranirii, sa isi mentina tonusul si elasticitatea. Sunt creme care estompeaza ridurile, acopera cearcane, si redau tonusul elastic al pielii. Pentru ca asta se intampla cu pielea care imbatraneste, isi pierde elasticitatea, datorita scaderii hormonilor din corp care asigura elasticitatea.
In sensul asta, pot recomanda Gerovital H3 Hyaluron C, un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, care asigură o estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro.
Acestea am sa le daruiesc bunicii mele cu fiecare ocazie, pentru a o ajuta sa imbatraneasca frumos si la exterior, nu doar in interior.
Fiolele  cu acid hialuronic și vitamina C Gerovital H3 Hyaluron C vor reda tonusul si elasticitatea pielii bunicii mele, si o vor face mai fericita si mai luminoasa in fiecare zi, pentru ca atat i-a ramas din frumusetea ravasitoare din tinerete, pielea ingrijita.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2018!

Niciun comentariu: