luni, 9 aprilie 2018

Incognito cu Christian Tour

Incognito cu Christian Tour

Atunci cand esti o persona cunoscuta, e greu sa iti faci vacanta intr-un mod linistit si departe de ochi intrebatori sau paparazzi. In fiecare an, ma chinui sa gasesc o locatie cat mai linistita, unde sa pot merge ca un om obisnuit. Anul asta am reusit cu site-ul de  vacante Christian Tour. Am ales o vacanta in Grecia, in Santorini, la o vila draguta cu piscina interioara, si balcon in curtea interioara unde nu ma poate vedea nimeni. Am ales un pachet cu transport+cazare+demipensiune, ca sa evit sa ies cat mai mult din perimetrul vilei.
Am ajuns cu bine,  eu impreuna cu sotul meu, iar pentru a-mi pastra identitatea ascunsa, folosesc o pereche de ochelari si o palarie cu bor larg, care imi ascunde trasaturile. Vai cat de dor imi era de Grecia. Santorini este o destinatie pentru toate buzunarele, care ofera liniste, soare, aer curat, briza proaspata, fructe de mare si peste la fel de proaspete(le ador), plus toate bunatatile grecesti care imi vor desfata papilele gustative in astea 7 zile petrecute aici. Imi doresc


si sa vizitez, insa mai mult voi sta sa ma relaxez la piscina interioara, sa citesc, sa ascult muzica si sa dorm. O sa vizitam vulcanul, siturile arheologice de pe insula, si plajele minunate cu nisip alb, rosu sau negru, sau cu pietricele vulcanice. O sa vizitam si cramele locale, unde putem degusta minunatele vinuri, o sa mancam vinete si branza proaspata de capra. Dar azi ne odihnim, si as vrea sa vad apusul si mai ales luna plina, asa ca ne vom aventura pe plaja dupa ce trag un pui de somn.
a-2-a zi a inceput cu o trezire dis-de-dimineata, cu o plimbare pe plaja, admirat rasaritul, adunat scoici si un mic dejun traditional insulei care mi-a dat energie(mie cel putin) pentru explorat. Insa azi vom face doar plaja, si ne vom relaxa intr-un colt retras de plaja, unde nu am vazut prea multi oameni. Pranzul a fost exceptional, luat intr-un restaurant apropiat de locul de cazare, cu vin rosu si fructe de mare. Cina o vom lua pe plaja, intr-un decor romantic, cu lumanari si vin(din nou).
A-3-a zi a inceput la fel de devreme, iar dupa micul dejun am pornit intr-o promenada pe insula, pentru ca pur si simplu ador casele de aici. Au un aer autentic, dau senzatia de acasa, de liniste, si imi aduc aminte de copilarie cumva. La pranz, cateva fructe si somn de voie, dar nu prea mult, pentru ca apusurile de aici sunt absolut superbe si nu trebuie ratat niciunul. Cina a fost mai copioasa de data asta, insa silueta imi permite o astfel de masa o data la catva timp.
Urmatoarele 4 zile au fost in felul urmator: trezit, rasarit cu cafea, mic dejun, plimbare si plaja, pranz, somn, plaja, cina, plaja(plimbare) si iarasi somn. Ce pot cere mai mult? A fost cea mai reusita vacanta de pana acum. Nu m-au recunoscut decat vreo 2 oameni, insa nu m-a agasat nimeni in nici un fel.
Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2018!

Niciun comentariu: