vineri, 9 martie 2018

#Călătoriideneuitat

Ador sa calatoresc, fie ca asta inseamna un drum de cateva ore cu masina, sau o calatorie in alta tara. Una din multele calatorii de neuitat o reprezinta vacanta in Grecia in care am fost ceruta in casatorie. 
Prin august 2016 se intampla asta. Am mers cu autocarul, cu inca un cuplu de prieteni, care i-au fost si complici. In ultima zi de vacanta, am mers pe plaja ca de obicei, ne-am relaxat, iar apoi eu am mers in camera, si el a zis ca are putina treaba. Tocmai scapasem de o insolatie minora, asa ca eram usor somnoroasa. Cand a venit in camera mi-a zis ca are o surpriza pentru mine deseara, asa ca dupa ce dorm, sa ma imbrac frumos si o sa vina sa ma ia. (am zis ooook). Seara a venit, m-am pregatit, si am asteptat. La ora 20 a venit, a deschis usa, si am vrut sa cobor inainte, insa mi-a zis:
-Nu, nu, trebuie sa urci :)
-Dar e bezna!
-Nu e, urca cum iti zic eu!
Am urcat pe acoperisul cladirii, unde aranjase zeci de lumanarale, facand un culoar pana la o masa unde trebuia sa luam cina. Vin rosu si pizza mea preferata in forma de inima. Am ras, am vorbit, am depanat amintiri din 1 an si 2 luni de relatie. La un moment dat, se duce la laptop si porneste un filmulet la care ma roaga sa ma uit. Cat m-am uitat eu la filmulet, el s-a postat in genunchi si m-a intrebat:
-Patricia Andreea Mitrache, vrei sa fii sotia mea?
-Da; spus cu cel mai tremurat glas posibil.
Filmuletul era format din pozele de mai jos.






Aproximativ un an mai tarziu ne casatoream, iar acum avem o fetita minunata de 5 luni. Cu siguranta este una din calatoriile pe care nu le voi uita niciodata!

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2018

Niciun comentariu: