sâmbătă, 22 octombrie 2022

Podcast la puterea Tehnocultura!

Podcast la puterea Tehnocultura

 

In ultimii ani, podcasturile au devenit un trend, probabil si datorita pandemiei, cand am fost fortati sa trecem in online. Poti gasi podcasturi pe cele mai variate teme, de la dezvoltare personala, la mancare sau tehnologie, in functie de interesele propria. Uneori imi place sa ascult podcasturi pe teme de istorie sau dezvoltare personala, desi aceste doua categorii ma adorm, iar preferatele mele sunt cele cu antreprenori de success si cele legate de tehnologie. Asta pentru ca ma lovesc zilnic de cele doua subiecte, fiind antreprenor(desi inca nu am mare success) si tehnologie, pentru ca e necesar sa cunosti tehnologia pentru a te putea promova. Fara promovare online, nimic nu prea mai merge.



Ma bate si pe mine gandul sa fac un podcast legat de autism si adhd, ce inseamna sa fii parinte de copil cu ambele afectiuni, precum si subiecte din perspectiva de specialist. Ar trebui doar sa gasesc timpul necesar pentru asta, precum si sa am instrumentele necesare. Laptopul meu nu cred ca ar face fata, iar cu telefonul nu cred ca ar merge, nici ala nu e prea performant. Asta pentru ca am investit tot in Centrul pe care il conduc, care recupereaza si integreaza copii, adolescenti si adulti cu autism.

Cred ca daca as avea mai mult timp as asculta mai multe podcasturi, asa cum face fostul meu sot. El are timp sa asculte cat e ziua de lunga, fiind curier, sta cu casca in ureche si asculta.

Voi ce podcasturi ascultati?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022!

Niciun comentariu: